Meksikolaisnyrkkeilijä Saúl ”Canelo” Álvarezia on pyytänyt anteeksi Argentiinan maajoukkueen kapteenilta Lionel Messiltä, jota hän syytti Meksikon halveksimisesta.

Álvarez uhkaili sosiaalisessa mediassa Messiä, 35, joka oli yksi ottelun sankareista, kun Argentiina voitti Meksikon vime lauantaina miesten MM-kisoissa 2-0.

– Näittekö Messin siivoavan lattiaa meidän paidallamme ja lipullamme? kirjoitti Álvarez Twitterissä.

Meksikolaisnyrkkeilijä viittasi ilmeisesti Argentiinan pukukopissa kuvattuun videoon, jossa Messin jaloissa pyörii Meksikon pelipaita, johon hän osuu jalallaan ottaessaan kenkiään pois.

– Hänen on parempi rukoilla, etten löydä häntä! lisäsi Álvarez toisessa twiitissään.

Argentiinan ex-hyökkääjä Sergio Agüero sekä Meksikon kapteeni Andrés Guardado läksyttivät Álvarezia tämän sanomisista ja sanoivat, että nyrkkeilijän ei kannata ottaa kantaa siihen, miten jalkapalloilijoiden pukuhuoneessa toimitaan. Viesti vaikuttaa menneen perille.

– Näiden viime päivien aikana intohimoni ja rakkauteni maatani kohtaan vei minut mukanaan, ja esitin joitakin epäsopivia kommentteja, kommentoi Álvarez Twitterissä.

– Haluan pyytää anteeksi Messiltä ja kaikilta argentiinalaisilta. Joka päivä opimme jotain uutta, ja tällä kertaa oli minun vuoroni.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Canelo Alvarez

@Canelo
Estos últimos días me dejé llevar por la pasión y el amor que siento por mi país e hice comentarios que estuvieron fuera de lugar por lo que quiero disculparme con Messi y la gente de Argentina. Todos los días aprendemos algo nuevo y esta vez me tocó a mí.

Messi kommentoi Canelon sanomisia keskiviikkona Argentiinan voitettua Puolan MM-kisoissa 2-0.

– Näin, että Canelo pyysi anteeksi. Se oli väärinkäsitys, ja ne, jotka tuntevat minut, voivat sanoa, etten ole koskaan ollut epäkunnioittava ketään kohtaan. Pukuhuoneessa kuuluu jättää paidat lattialle. Minun ei tarvitse edes pyytää anteeksi, koska en ollut epäkunnioittava Meksikon kansaa tai heidän lippuaan. Siinä kaikki, sanoi argentiinalaishyökkääjä ESPN:n mukaan.

Kaikki MM-kisoista TÄÄLTÄ!

 
Qatarin MM-kisojen kritiikki

Qatarin MM-kisat ovat yksi MM-historian kiistanalaisimmista lopputurnauksista.

  • Qatarin valinta MM-kisaisännäksi tapahtui laajamittaisen korruption myötä.
  • 6 500 siirtotyöläistä on kuollut Qatarissa sen jälkeen, kun kisat on maalle myönnetty.
  • Siirtotyöläisten työoloja on verrattu orjatyöhön.
  • Homoseksuaalisuus on Qatarissa laissa kiellettyä, ja siitä voi saada vankeustuomion.
  • Ylipäätään vähemmistöjen asema Qatarissa on todella huono.
  • Alkoholin juominen ja humalassa oleminen julkisella paikalla ovat laissa kiellettyjä.

Lisätietoa aiheesta löydät täältä.