Gareth Southgaten tulevaisuus Englannin A-maajoukkueen päävalmentajana puhuttaa.

Southgaten nykyinen sopimus Englannin jalkapalloliiton kanssa päättyy kahden vuoden kuluttua, mutta valmentaja miettii parhaillaan, haluaako hän jatkaa tehtävässään.

52-vuotias Southgate on valmentanut Englannin A-maajoukkuetta jo reilun kuuden vuoden ajan. Southgate johdatti Englannin MM-välieriin kesällä 2018, EM-finaaliin kesällä 2021 ja MM-puolivälieriin Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Englannin jalkapalloliitto on ilmoittanut Southgatelle, että luotsin on ilmoitettava päätöksestään tammikuun alkuun mennessä. Osapuolet tapaavat silloin toisensa ja keskustelevat Southgaten työn tuloksista ja menestyksestä.

Englanti aloittaa muiden maiden tapaan EM-karsintaurakkansa maaliskuussa. Englanti on samassa EM-karsintalohkossa Italian, Maltan, Pohjois-Makedonian ja Ukrainan kanssa.

LUE MYÖS