Tottenham yrittää hankkia Adrien Rabiotin ennen kuin hänen sopimuksensa Juventuksen kanssa umpeutuu kesällä, kertoo The Times.

Juventus pelkää, että ranskalainen keskikenttäpelaaja on sopimuksensa jatkamisen sijaan halukas siirtymään Valioliigaan.

Rabiotin äiti Veronique, joka on myös hänen agenttinsa, on tarjonnut häntä Tottenhamin lisäksi Arsenalille.

Englantilaislehden mukaan italialaisseura on asettanut 27-vuotiaalle keskikenttämiehelle 13,5 miljoonan punnan (noin 15,3 miljoonaa euroa) hintalapun, jonka ei pitäisi osoittautua ongelmaksi kummallekaan seuralle.

Tottenhamia pidetään kuitenkin Rabiotin todennäköisempänä päämääränä, sillä seura on ylläpitänyt sen pitkäaikaista kiinnostusta pelaajaa kohtaan jo hänen PSG-vuosiensa ajoilta.

Tilannetta auttanee myös seuran läheinen suhde Juventukseen, sillä Tottenhamin toimitusjohtaja Fabio Paratici vietti 11 vuotta Torinossa ennen Pohjois-Lontooseen saapumista.

Hän osoitti suhteiden ex-seuraansa olevan kunnossa, kun Tottenham hankki Dejan Kulusevskin ja Rodrigo Bentancurin Juventuksesta tämän vuoden tammikuussa.

Paratici oli myös vastuussa Rabiotin hankinnasta, kun pelintekijä siirtyi vapaana agenttina Juventukseen vuonna 2019.

Jalkapallon MM-kisoissa Rabiot auttoi viemään Ranskan aina loppuotteluun saakka, ja puuttui vain yhdestä ottelusta sairauden takia.

LUE MYÖS!