Al-Nassrin päävalmentaja Rudi Garcia on vahvistanut, että Cristiano Ronaldo debytoi virallisesti uudessa seurassaan 22. tammikuuta Al-Ettifaqia vastaan.

Ronaldo, 37, esiteltiin saudiarabialaisen Al-Nassrin uutena pelaajana viime viikolla, mutta hän kärsii tällä hetkellä pelikieltoa, jonka hän sai Englannin jalkapalloliitolta (FA) läpsäistyään kännykän kannattajan kädestä viime huhtikuussa Manchester Unitedin ja Evertonin välisen ottelun jälkeen.

Portugalilaistähti sai kahden ottelun pelikiellon, josta hänellä on vielä yksi ottelu suorittamatta. Garcia antoi kuitenkin ymmärtää, että Ronaldo saattaa esiintyä kentällä jo 19. tammikuuta näytösottelussa Paris Saint-Germainia vastaan.

Näytösottelussa kohtaavat Lionel Messin edustama PSG sekä saudiarabialaisten Al-Nassrin ja Al-Hilalin pelaajista koottu yhteisjoukkue.

– Se (Ronaldon debyytti) ei tapahdu Al-Nassrin paidassa. Se tulee olemaan sekoitus Al-Hilalin ja Al-Nassrin joukkueista, kommentoi Garcia L’Équipelle BBC:n mukaan.