Rafael Leão valittiin viime kaudella Serie A:n parhaaksi pelaajaksi, kun AC Milan kruunattiin pitkästä aikaa Italian pääsarjamestariksi.

Leão pelasi loistavan kauden AC Milanin riveissä. Jos viime kausi sujui hienosti, voi samaa sanoa kuluvasta kaudesta, vaikka AC Milan onkin pudonnut Serie A:ssa viidenneksi ja sarjakärki Napoli on karannut 15 pisteen päähän. 19 ottelussa on syntynyt kahdeksan maalia ja kuusi maalisyöttöä.

23-vuotiaan vasemman laitahyökkääjän nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet ovat neuvotelleet kuukausikaupalla jatkosopimuksesta, mutta toistaiseksi yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

La Gazzetta dello Sport uutisoi tiistaina jatkosopimusneuvotteluiden päättyneen tuloksettomina.

Lehden mukaan pelaaja ja seura olisivat ajautuneet jopa välirikkoon. Leão olisi pyytänyt AC Milania pudottamaan jatkosopimuksen yhteydessä ulosostopykälän vain 70 miljoonaan euroon, eikä se väitetysti miellyttänyt seuraa.

AC Milan julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa se kumosi La Gazzetta dello Sportin väitteet. Seuran mukaan minkäänlaista välirikkoa ei ole syntynyt ja jatkosopimusneuvottelut jatkuvat tulevaisuudessakin rauhallisina ja ammattimaisina.

Italialaismedian mukaan Leão vaatii noin 7-8 miljoonan euron nettovuosipalkkaa allekirjoittaakseen jatkosopimuksen.

AC Milan

@acmilan
In merito all’articolo pubblicato in data odierna dal quotidiano La Gazzetta dello Sport dal titolo: “Leão Milan rottura totale”, AC Milan tiene a precisare che la trattativa con Rafael Leão non ha subito alcuna interruzione.