Cristiano Ronaldo siirtyi hiljattain kahden ja puolen vuoden mittaisella sopimuksella Al Nassrin riveihin.

Saudiarabialaisseura esitteli Ronaldon uutena pelaajanaan aiemmin tällä viikolla. Al Nassr ei ole toistaiseksi kyennyt rekisteröimään Ronaldoa joukkueeseensa, sillä joukkueessa on liikaa ulkomaalaispelaajia.

Ronaldo kertoi lehdistötilaisuudessa saaneensa tarjouksia muun muassa Portugalista, Brasiliasta, Yhdysvalloista ja Australiasta.

Brasilialaisseura Corinthiansin puheenjohtaja Duilio Monteiro Alves paljasti Donos da Bolan haastattelussa tehneensä tarjouksen Ronaldolle.

– Teimme tarjouksen Cristianolle. Tarjosimme sponsorien avulla samaa palkkaa kuin hän tienasi Manchester Unitedissa. Tiesimme, että hänellä oli tarjouksia Euroopasta, mutta Saudi-Arabiasta tullut tarjous oli 20 kertaa suurempi.

– Puhuin 6-7 kertaa Jorge Mendesin kanssa ja loppujen lopuksi lähetimme tarjouksen Ronaldolle toisen henkilön kautta. Tein tarjouksen ja Ronaldo odotti hetken aikaa ja sitten hylkäsi sen. Meidän oli yritettävä sitä.

LUE MYÖS