Cristiano Ronaldo siirtyi vuodenvaihteessa vapaana agenttina saudiarabialaisseura Al-Nassrin riveihin.

Ronaldo allekirjoitti Al-Nassrin kanssa kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Ronaldon siirron jälkeen Al-Nassriin on yhdistetty siirtohuhuissa lukuisia maailmantähtiä, mutta toistaiseksi yksikään ei ole seurannut Ronaldon jalanjälkiä Saudi-Arabiaan.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Al-Nassr on tehnyt sopimustarjouksen Barcelona-kapteeni Sergio Busquetsille.

Lehden mukaan seura tarjoaa Busquetsille kaksivuotista sopimusta ja noin 18 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Busquetsin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voisi siirtyä Ronaldon tapaan vapaana agenttina Al-Nassriin.

Mundo Deportivo kertoo, ettei Busquets ole toistaiseksi tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Busquets odottaa saavansa jatkosopimustarjouksen Barcelonalta ja haluaa ensiksi analysoida sen ennen kuin päättää, jatkuuko ura jossain muualla kuin Kataloniassa. MLS-seura Inter Miami on ollut jo pitkään Busquetsin kintereillä.

LUE MYÖS