Gregor Kobelin hutipotku kävi Borussia Dortmundin mestaruustaistelulle kalliiksi, kun Bayern München löylytti ykköshaastajaansa Bundesliigan ”Der Klassikerissa”.

Bayern nuiji kotonaan Dortmundin 4-2-lukemin ja nappasi kärkipaikan itselleen. Ottelu oli müncheniläisten uuden päävalmentajan Thomas Tuchelinin ensimmäinen seuran peräsimessä.

Tuchel korvasi tehtävässä viime viikolla erotetun Julian Nagelsmannin.

Kobelin munaus johti Bayernin avausmaalin ottelun 13. minuutilla. Dayot Upamecanon pitkä avaus vieri maaliverkkoihin sveitsiläisvahdin potkaistua karmaisevasti ohi pallosta.

Avausmaalin jälkeen Thomas Müller rankaisi kahdesti ja Bayern johti 3-0 vain 23 minuutin pelin jälkeen.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Gregor Kobelilta aivan uskomaton hutipotku ja Bayern München siirtyy 1-0-johtoon! 🫣

#bulifi #bundesliga

Bayern osui heti toisen puoliskon alkuun vielä neljännen kerran Kingsley Comanin sijoitettua Leroy Sanen tarjoilusta 4-0-osuman.

Emre Can ja Donyell Malen kavensivat vielä lopussa eroa, mutta kiri tapahtui Dortmundille liian myöhään.

Bayern johtaa nyt voiton myötä Bundesliigaa kahden pisteen erolla Dortmundiin.