Paris Saint-Germainissa on myrskyisä viikko meneillään.

Aiemmin tällä viikolla selvisi, että PSG on hyllyttänyt tähtihyökkääjänsä Lionel Messin, koska hän oli luvatta poissa harjoituksista henkilökohtaisen yhteistyökumppanuutensa takia.

Messi, 35, on muutenkin ollut pariisilaisfanien hampaissa, koska kannattajien mielestä argentiinalaistähti ei ole riittävän sitoutunut seuraan. Tällä viikolla vihanpito Messiä kohtaan yltyi entisestään, kun useat lähteet uutisoivat, että hän on jättämässä seuran tulevana kesänä.

Keskiviikkona eräs PSG:n ultrakannattajien ryhmä kokoontui osoittamaan mieltään seuran päämajalle Pariisissa. Sankoin joukoin liikkeellä olleet ultrakannattajat huutelivat törkeyksiä Messistä, ja osansa saivat myös hänen joukkuekaverinsa Neymar sekä seurajohto, joita vaadittiin lähtemään PSG:stä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

📣 MEGA PSG

@MegaPSG_
🔴🔵 MESSI HIJO DE P*TA

Osa kannattajista vei protestinsa vielä pidemmälle, sillä he menivät Neymarin, 31, talolle ja kehottivät häntä häipymään.

– He lähtivät juuri oveltani, kirjoitti Neymar Instagramiin nyyhkyttävän emojin kera.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ParisienTimes

@parisientimes
📸 PSG fans in front of Neymar's house

PSG tuomitsi tiedotteessaan kannattajien toiminnan.

– Paris Saint-Germain tuomitsee jyrkästi keskiviikkona tapahtuneen pienen ihmisryhmän sietämättömän ja loukkaavan toiminnan.

– Olivatpa mielipide-erot mitkä tahansa, mikään ei oikeuta tällaisia tekoja. Seura antaa täyden tukensa pelaajilleen, henkilökunnalleen ja kaikille niille, joihin tällainen häpeällinen käytös kohdistuu.