Bayern Münchenin puolustaja Lucas Hernández on päässyt PSG:n kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, kertoo L’Équipe.

Bayern München on neuvotellut kuukausien ajan Lucasin kanssa jatkosopimuksesta. Jatkosopimusneuvottelut etenivät hyvin, mutta Foot Mercato uutisoi keskiviikkona Lucasin laittaneen neuvottelut jäihin kuultuaan PSG:n kiinnostuksesta. Lue lisää täältä.

L’Équipen mukaan PSG aloittaa pian siirtoneuvottelut Bayernin kanssa. Lucasin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten jos jatkosopimusta ei synny, joutuu saksalaisjätti asettamaan topparinsa myyntiin saadakseen hänestä siirtosumman.

Lehden saamien tietojen mukaan PSG on ollut jo pitkään Lucasin kintereillä.

PSG tiedusteli Bayernilta Lucasin saatavuutta jo viime kesänä, mutta tuolloin Bayern München ilmoitti, ettei maailmanmestaruuden Ranskan A-maajoukkueen kanssa kesällä 2018 voittanut Lucas ole myynnissä.

Bayern hankki Lucasin Atléticosta 80 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Lucas on seurahistorian kallein hankinta.

27-vuotiaan puolustajan kausi on ollut vaikea. Lucas loukkasi polvensa vakavasti marraskuussa MM-kisoissa ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

LUE MYÖS