Neymar saattaa jättää PSG:n kesän siirtoikkunassa.

Jos se olisi vain PSG:stä kiinni, olisi Neymar todennäköisesti jo poistunut seurasta. PSG haluaa päästä eroon kallispalkkaisesta pelaajastaan, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Yli 30 miljoonaa euroa nettona vuodessa tienaavan Neymarin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2025.

Uudelleenrakennusprojektia aloitteleva PSG on pettynyt Neymarin käytökseen.

L’Équipen mukaan PSG pettyi pahemman kerran siihen, ettei Neymar matkustanut muiden loukkaantuneiden pelaajien kanssa sarjamestaruuden varmistaneeseen Strasbourg-vierasotteluun. Neymar nähtiin sen sijaan samaan aikaan juhlimassa Monacossa. Lehden mukaan PSG koki Neymarin käytöksen tahallisena ja provosoivana.

Neymar loukkasi nilkkansa helmikuussa. Nilkkaleikkaus piti Neymarin sivussa pelikentiltä loppukauden ajan.

CBS Sportsin saamien tietojen mukaan saudiarabialaisseura Al-Hilalin edustajat matkustivat hiljattain Pariisiin tiedustelemaan Neymarin saatavuutta.

Al-Hilal olisi valmis maksamaan Neymarille samanlaista palkkaa kuin Al-Nassr maksaa Cristiano Ronaldolle. Ronaldon on kerrottu tienaavan noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Al-Hilal suostuisi maksamaan noin 45 miljoonan euron siirtosumman PSG:lle.

Al-Hilal ei ole toistaiseksi aloittanut neuvotteluja PSG:n kanssa.

Al-Hilal oli vielä hiljattain toden teolla Leo Messin kintereillä ja tarjosi hänelle peräti 400-500 miljoonan euron nettovuosituloja, mutta argentiinalaistähti päätti siirtyä Inter Miamiin.

LUE MYÖS