Ranskalaismedian mukaan PSG:n seurajohto ilmoitti alkuviikosta Christophe Galtierille, ettei valmentaja jatka tehtävässään.

Galtierin sopimus PSG:n kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta luotsi sai potkut päävalmentajan paikaltaan.

PSG etsii siten uutta päävalmentajaa. Le Parisienin saamien tietojen mukaan Zinédine Zidane oli jälleen PSG:n seurajohdon suuri unelma. Seurajohdon tavoite oli vakuuttaa Zidane ja tehdä hänen kanssaan sopimus, mutta toisin kävi – tuttuun tapaan. Lehden mukaan Zidane kieltäytyi tarjouksesta.

Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun PSG on tehnyt Zidanelle tarjouksen. PSG oli myös vuosi sitten aktiivisesti Zidanen kintereillä, mutta luotsi kieltäytyi myös tuolloin kunniasta ja PSG päätyi palkkaamaan Galtierin valmentajakseen.

PSG on löytämässä itselleen uuden päävalmentajan, sillä seuran ja Julian Nagelsmannin väliset neuvottelut ovat jatkuneet jo jonkun aikaa. Nagelsmannin on määrä siirtyä PSG:n uudeksi päävalmentajaksi.

Ranskalaismediassa kerrottiin aluksi myös Thierry Henryn liittyvän Nagelsmannin valmennusryhmään, mutta L’Équipen mukaan niin ei tule tapahtumaan.

LUE MYÖS