Robert Taylor teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Inter Miami voitti toisen MLS-joukkueen Atlanta Unitedin 4–0 Liigojen cupissa. Ottelu pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, ja Inter Miami varmisti voitollaan paikan jatkopeleissä.

Ottelu oli megatähti Lionel Messin ensimmäinen Inter Miamin avauskokoonpanossa. Myös Messi viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja alusti yhden. Maaleista jälkimmäinen syntyi Taylorin seinäsyötöstä.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
Taylor ➡️ Messi for his second of the night to double the lead in the 22nd minute 👏

#MIAvATL | 2-0

Taylor teki ensimmäisen maalinsa 44. minuutilla ja kasvatti samalla Inter Miamin johdon 3–0:een. Atlanta Unitedin puolustus oli unohtanut JJK:n kasvatin rangaistusalueen laidalle, mistä hänet löysi Benjamin Cremaschi taiturimaisella nostolla.

ROBERT TAYLOR BANGER 🚨

Cremaschi with the flick on to Taylor to give us a three goal lead in the 44th minute🤯

#MIAvATL | 3-0

Taylor iski taululle loppulukemat noin 40 minuuttia ennen loppuvihellystä. Atlanta United oli erehtynyt antamaan hänelle ja Messille liikaa tilaa. Maalissa Messi vapautti Taylorin läpiajoon ja suomalainen käytti mahdollisuutensa.

Taylor bags a brace 2️⃣

Messi sets up Taylor for our FOURTH of the night 👏

#MIAvATL | 4-0

Messi ja Taylor vaihdettiin pois kentältä 80 minuutin kohdalla. He muodostavat nyt Inter Miamin lyhyen seurahistorian ensimmäinen voimakaksikon, joista molemmat ovat onnistuneet tekemään vähintään kaksi maalia samassa ottelussa.

Taylor ja Messi olivat hurmanneet jo Messin debyytissä viime lauantaina, kun Inter Miami kaatoi meksikolaisen Cruz Azulin 2–1. Taylor vei tuolloin joukkueensa johtoon. Messi teki voittomaalin vapaapotkusta ottelun lisäajalla.