Naisten MM-kisojen ensimmäiset puolivälieräjoukkueet ovat selvillä.

Neljännesvälierät potkaistiin käyntiin lauantaina Sveitsin ja Espanjan välisellä ottelulla.

Espanja päätti lohkovaiheensa 0-4-murskatappioon Japania vastaan, mutta käänsi kurssinsa kaatamalla Sveitsin näytöstyyliin 5-1. La Roja etenee tuloksen myötä ensimmäistä kertaa MM-puolivälieriin.

Lauantain toisessa ottelussa Japani pudotti Norjan 3-1-tuloksella.

Japani joutui poimimaan ensimmäistä kertaa turnauksessa pallon verkostaan, kun Guro Reiten toi Norjan tasoihin, mutta Risa Shimizu iski pelin voittomaalin toisen jakson alussa. Japani kaunisteli vielä lukemia 81. minuutilla, kun Hinata Miyazawa iski kisojen viidennen osumansa ja siirtyi yksin turnauksen maalipörssin kärkeen. Japanin avausosuma merkattiin Norjan omaksi maaliksi.

Espanja kohtaa puolivälierässä Hollannin ja Etelä-Afrikan välisen ottelun voittajan ja Japani saa vastaansa Ruotsin tai Yhdyvallat. Kummankin vastustaja selviää sunnuntaina.