HJK:n päävalmentajan Toni Korkeakunnaksen tunteet kävivät kierroksilla torstai-illan Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osa-ottelussa Qarabagia vastaan. Vajaamiehinen Klubi hävisi kotipelin Töölön Bolt Arenalla 1-2-lukemin ja putosi jatkosta yhteismaalein 2-4.

HJK joutui pelaamaan leijonasosan ottelusta miesalivoimalla, kun Kevin Kouassivi-Benissan otti kaksi varoitusta kahden minuutin sisällä toisistaan. Myös Korkeakunnakselle nostettiin keltaista korttia hänen vaihdettua sanoja ranskalaisen erotuomarin Willy Delajodin kanssa.

Keskinäinen kunnioitus ei välittynyt HJK-luotsille.

– Siinä taisi olla ranskalaissuomalainen kielimuuri. Kunnioituksesta puhuimme puolin ja toisin, mutta tänään kunnioitus oli aika yksipuolista, Korkeakunnas selitti tilannetta medialle ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Olisimme voineet keskustella asiasta pelin jälkeenkin, mutta koin sen olevan turhaa. Me olimme hävinneet ja ei se siitä puhumalla parane.

HJK koki myös avauspuoliskolla toisen takaiskun kapteeni Miro Tenhon jouduttua jättämään kamppailun saatuaan iskun päähänsä. Toppari loukkaantui blokattuaan laukauksen maaliviivalta.

Korkeakunnas mainitsee ensi tietojen Tenhon tilasta olleen positiiviset.

– Sen verran kuulin käytävillä, että hän olisi ihan ok. Sunnuntai voi kuitenkin tulla aika nopeasti tuollaisen tärskyn jälkeen, Korkeakunnas kommentoi.

HJK kohtaa seuraavaksi Veikkausliigassa FC Interin sunnuntain vierasottelussa. Europeleissä matka jatkuu Konferenssiliigan playoff-kierroksella romanialaista Farul Constantaa vastaan.

Joni Ahokas, Helsinki
Twitter: @AhokasJoni

LUE MYÖS!