HJK:n naisten edustusjoukkue siirtyy oman osakeyhtiön taakse. Joukkue saa seuran tiedotteen mukaan miljoonarahoituksen ja joukon sijoittajia.

Uuden osakeyhtiön tähtäimessä on naisten huippujalkapallon kehittäminen ja kaupallisesti kannattava kasvava liiketoiminta.

Uuden yhtiön pääsijoittajat ovat ohjelmistoyritys Sievon perustaja ja toimitusjohtaja Sammeli Sammalkorpi sekä Kansallisen liigan puheenjohtajana toiminut Mariet Louhento. Muita sijoittajia ovat muun muassa Huuhkajien tähti Robin Lod ja HJK Oy:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

– Tässä hankkeessa yhdistyvät merkittävä taloudellinen potentiaali, kunnianhimoiset urheilulliset tavoitteet ja konkreettinen tasa-arvon edistäminen täysin ainutkertaisella tavalla. Ei olekaan yllätys, että olemme saaneet koottua paitsi merkittävän summan rahaa, myös monipuolisen sijoittajajoukon ja erittäin ammattimaisen hallituksen, Sammalkorpi kehui HJK:n tiedotteessa.

HJK Naiset

@HJKNaiset
On aika ottaa seuraava askel. 🔝✨

HJK yhtiöittää naisten edustusjoukkueen omaksi osakeyhtiökseen. Joukkue saa taakseen miljoonarahoituksen ja joukon sijoittajia.

52 vuotta suomalaisen naisten pelaaman jalkapallon edelläkävijänä. Niin myös jatkossa.

➡️ hjk.fi/artikkelit/nai…

LUE MYÖS!