Folarin Balogunin ensimmäinen ottelu AS Monacon avauksessa ei mennyt suunnitelmien mukaan. 22-vuotias tähtihyökkääjä hukkasi kaksi rangaistuspotkua, kun Monaco hävisi perjantaina 0-1-lukemin Nizzalle.

Football on TNT Sports

@footballontnt
A night to forget for Folarin Balogun who missed two penalties this evening. ❌❌

Nice also went on to win the match in the 91st minute 🫣

#Ligue1

Balogun pääsi ampumaan pilkkuja seuran ykkösvaihtoehdon Wissam Ben Yedderin istuttua penkillä. Ensimmäinen yritys 12. minuutilla vieri matalana Marcin Bulkan käsiin. Bulka torjui myös Yhdysvaltojen maajoukkuepelaajan jälkimmäisen yrityksen toisella puoliskolla.

Balogunista tuli vasta toinen pelaaja, joka on hukannut Ligue 1:n historiassa kaksi rangaistuspotkua yhdessä ottelussa. Hyökkääjä siirtyi Monacoon kesän siirtoikkunassa Arsenalista 40 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Balogun on pelannut toistaiseksi kolme ottelua Monacossa. Hän viimeisteli ensimmäisen maalinsa seurassa aiemmin syyskuussa 2-2-tasatulokseen päättyneessä Lorient-kamppailussa.

LUE MYÖS!