Veikkausliigaa johtava HJK voitti sunnuntaina vieraskentällä SJK:n 3-2.

HJK johtaa voiton myötä Veikkausliigaa edelleen neljän pisteen erolla KuPSiin, joka voitti omassa ottelussaan lauantaina FC Interin 1-0.

HJK oli kiinni helpossa voitossa, kun Tuomas Ollila vei maaleillaan vieraat kahden maalin etumatkalle. Jälkimmäinen maaleista syntyi rangaistuspotkusta.

SJK onnistui kuitenkin nousemaan kahdella loppuhetkien salamamaalilla tasoihin. Jaime Moreno kavensi ottelun pilkulta ja iski kahta minuuttia myöhemmin isännät tasoihin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain viitisen minuuttia.

HJK näytti jo menettävän mestaruuskamppailun kannalta tärkeitä pisteitä, mutta viime aikoina maalivireeseen äitynyt Hassane Bandé iski voittomaalin 92. minuutilla. Niko Hämäläinen nousi pallon kanssa ja pelasi sen boksiin juosseelle Bandélle, joka viimeisteli pallon ensimmäisellä kosketuksella varmasti takakulmaan.

HJK kohtaa ensi viikon keskiviikkona Töölössä Hongan. KuPS sen sijaan ottaa seuraavaksi mittaa SJK:sta.