Huuhkajissa esiintynyt hyökkääjä Rasmus Karjalainen on solminut kahden vuoden sopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa.

Karjalainen, 27, siirtyy SJK:hon synnyinkaupunkinsa AC Oulun riveistä, jossa hän pelasi kahdella viime kaudella.

SJK on tuttu seura Karjalaiselle, sillä hän pelasi SJK Akatemiaa edeltäneessä Kerho 07 -reservijoukkueessa kaudella 2015.

Suomen-kenttien lisäksi Karjalainen on pelannut hollantilaisessa Fortuna Sittardissa sekä ruotsalaisissa Örebrossa ja Helsingborgissa. Suomen A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 13 ottelussa ja onnistunut maalinteossa kerran.

– Minulla on lämpimät muistot SJK:sta ja seura on mennyt todella paljon eteenpäin siitä, kun olin täällä viimeksi. Suomesta ei löydy parempia olosuhteita. Haluan saada myös itsestäni parhaan irti ja olen aivan varma, että SJK on oikea paikka siihen. Joukkue näytti jo viime kauden alussa mikä täällä on mahdollista, kun se johti sarjaa vakuuttavasti. Tällä seuralla on kaikki mahdollisuudet voittaa mestaruus ja päästä mitaleille, kommentoi Karjalainen SJK:n sivuilla.

– Paljon on ehtinyt jo kokemaan tähän ikään mennessä, mutta minulla on edelleen isot tavoitteet jalkapallouralle. Haluan jollain aikavälillä päästä takaisin ulkomaille, ja SJK on hyvä ponnahduslauta sille. Haluan voittaa isoja asioita ja saada itsestäni parhaan irti. Tiedän, että kun olen parhaimmillani, olen hyvä pelaaja.

SJK tuli tällä kaudella Veikkausliigassa neljänneksi ja hävisi eurolopputurnauksessa Karjalaisen AC Oululle.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK on tehnyt kaudet kaksivuotisen pelaajasopimuksen 27-vuotiaan hyökkääjän Rasmus Karjalaisen kanssa. Tervetuloa Kerhoon, Rasse!

sjk.fi/uutiset/rasmus…

#veikkausliiga #sjkfi #meidänkerho #seinäjoki

Linkki twiittiin.