Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoo, että Suomella oli Nations Leaguen lohkoarvonnassa ”ihan ok” arpaonni.

Suomi pelaa syksyllä käynnistyvässä Nations Leaguessa B-liigan kakkoslohkossa, jossa ovat Huuhkajien lisäksi Englanti, Irlanti ja Kreikka.

Englanti oli ennakkoon kovin joukkue, joka B-liigassa voi tulla vastaan. Gareth Southgaten luotsaama tähtinippu selvitti tiensä EM-kisoihin häviämättä karsinnoissa peliäkään.

Qatarin MM-kisoissa Englanti putosi puolivälierävaiheessa ja edellisissä EM-kisoissa se ylsi finaaliin, jossa Italia oli lopulta pilkuilla parempi.

– Kyllähän se oli tiedossa, että B-liigassa on kovia maita. Kovin niistä tuli nyt meidän lohkoomme. Emme ole kohdanneet Englantia pitkään aikaan. Odotan sitä kohtaamista todella innolla, kommentoi Kanerva arvonnan jälkeen Palloliiton sivuilla.

– Kohtasimme Irlannin Nations Leaguessa aiemmin ja voitimme silloin molemmat pelit. Kreikasta meillä on kokemuksia Nations Leaguesta ja EM-karsinnoista. Kokonaisuutena arpaonni oli ihan ok.

– Lohko on erittäin mielenkiintoinen. Uskon, että jokaisessa ottelussa tulee olemaan hyvä meininki. Olen varma, että nämä vastustajat houkuttelevat myös kannattajiamme katsomoon.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐀𝐣𝐚𝐭𝐮𝐤𝐬𝐞𝐭 𝐚𝐫𝐯𝐨𝐧𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚? 🗯️👇 | Huuhkajat UEFA Nations Leaguessa 2024! 🦉

Syyskuussa aloitetaan. 😎

#Huuhkajat #UNL #MeOlemmeSuomi

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!