HJK:n keskikenttäpelaaja Atomu Tanaka on antanut työkavereilleen sosiaalisessa mediassa palautetta yhteisten tilojen käytöstä.

Japanilaiskonkari julkaisi tiistaina X:ssä videon, jossa näkyy, kuinka vaatteita ja juomapulloja on jätetty lojumaan ympäriinsä, proteiinijauhepussit ammottavat auki ja jumppamattoja on missä sattuu.

– Älä palauta mitään omistamaasi tai käyttämääsi. Tällainen joukkue ei voi voittaa. Aion jatkossakin kertoa näistä asioista avoimesti, kirjoitti Tanaka, 36, tekstisaatteeksi.

Artikkeli jatkuu videon alla.

田中亜土夢

@atomini98
自分の物、使ったものを戻さない。
こんなチームは勝てないよね。
これからも徹底的に伝えていきます。

Hallitsevan Veikkausliiga-mestarin kausi on alkanut ailahtelevaisesti. Aiemmin tällä viikolla Klubi tiedotti muutoksista organisaatiossaan, kun urheilujohtaja Vesa Mäki ja valmentaja Ferran Sibila saivat lähteä.

HJK nimitti uudeksi päävalmentajakseen Toni Korkeakunnaksen, joka toimi tehtävässä myös viime kaudella Toni Koskelan saatua kenkää. Korkeakunnas johdatti Klubin liigamestaruuteen ja eurokentille, mutta häntä ei huolittu jatkamaan tehtävässä.

Tällä viikolla HJK tiedotti, että Korkeakunnaksen uusi sopimus on voimassa kauden 2025 loppuun asti. Keskiviikkona Klubi voitti Korkeakunnaksen paluuottelussa Gnistanin 1-0.

LUE MYÖS