Unkarin päävalmentaja Marco Rossi toivoo, että hyökkääjä Martin Ádam hiljentää epäilijänsä tekemällä maalin miesten EM-kisoissa.

Ádamille, 29, on naureskeltu internetissä sen jälkeen, kun hän tuli vaihdosta kentälle Unkarin avausottelussa Sveitsiä vastaan.

Korealaisessa Ulsan Hyundaissa pelaava Ádam joutui sosiaalisessa mediassa ivailun kohteeksi raamikkuutensa vuoksi. Isopartaisella ”Unkarin viikingiksi” kutsutulla hyökkääjällä on mittaa noin 191 senttimetriä ja painoa noin 86 kilogrammaa.

– Kirjoittelut netissä? Tietysti yksi tai kaksi ärsyttää minua, mutta yleensä nauran niille, kommentoi Ádam ESPN:n mukaan kysyttäessä asiasta.

– Synnyin tällaisena, minulla on tämä vartalonmuoto. En sano, että olin näin iso syntyessäni, mutta minulla on tällainen perusfysiikka. En voi muuttaa genetiikkaani.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EuroFoot

@eurofootcom
🇭🇺🗣️ Hungary striker Martin Adam: "The posts? Of course one or two get to me, I usually have a laugh about it."

"I was born this way, I have this body shape, I'm not saying that I was this big when I was born, but I have a basic, physique, genetics, I can't change that." (M4)

Rossi toivoo, että hänen suojattinsa näpäyttää internetin vääräleukoja näyttämällä osaamistaan.

– Me näemme ne kuvat (meemit). Näppäimistöjensä takana istuvat idiootit, jotka ovat rohkeasti tietokoneellaan. Niin kauan kuin se on sitä, se on hyväksyttävää, koska emme voi hallita näiden ihmisten mieliä.

– Mutta kun blogeissa loukataan pelaajia, sitä ei voida hyväksyä. Se on epäkunnioittavaa. Joten on hyvin ikävää, mitä hänelle tapahtui. Hänen kroppansa ja ruumiinrakenteensa on sellainen kuin se on ollut hänen syntymästään lähtien, joten toivon todella, että hän tekee maalin näissä EM-kisoissa. Se olisi hänelle hyvin palkitsevaa ja tyydyttävää.

– Mutta uskon, että hän ei ollut moksiskaan, koska hän on poikkeuksellinen jätkä, ja olemme hyvin iloisia, että hän on kanssamme.

Ádam on pelannut Unkarin A-maajoukkueessa 22 ottelua ja onnistunut maalinteossa kolmesti. Unkari kohtaa seuraavassa lohkopelissään isäntämaa Saksan tänään, keskiviikkona, kello 19 alkavassa ottelussa.

LUE MYÖS