Hermanni Vuorisen viime kausi oli painajaisten sävyttämä, sillä Charleroi putosi Belgian pääsarjasta ja mies itse kärsi loukkaantumisesta. Kuntoutuskuurilla oleva ex-honkalainen uskoo kuitenkin nousuun ja se onkin seuran ainoa tavoite.

– Ennen kuin lähdimme lomille, seuran presidentti kävi sanomassa, että mennyt kausi pitää unohtaa ja tavoitteena on nousta heti takaisin pääsarjaan. Harjoituspelit ovat joukkueella sujuneet ainakin tuloksellisesti hyvin, joten uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet nousuun, Vuorinen raportoi Ilta-Sanomille.

Vuorisella kestää vielä pitkään ennen kuin maalinsylkijä on täydessä iskukunnossa. Paluuajankohta saattaa venyä jopa marraskuun lopulle.

– Nyt tilanne on se, että kymmenen päivän päästä saan juoksuluvan. Tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin ja toivotaan, että jatkossakin sujuu. Arvio oli, että leikkauksesta neljän kuukauden päästä saan luvan pelata futista. Eli se tarkoittaisi syyskuun loppua. Silloin mennään tietysti rauhallisesti ja siitä menee varmaan pari kuukautta, että olen pelikunnossa.

//