Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Ilja Venäläinen ovat allekirjoittaneet uuden yksivuotisen jatkosopimuksen. Osapuolten solmima pelaajasopimus ulottuu sarjakauden 2012 loppuun saakka, ilmoittaa KuPS verkkosivuillaan.

– Olen erittäin hyvillä mielin siitä että asiat saatiin sovittua ennen cupin finaalia. Vuosi kerrallaan mennään eteenpäin ja tämä on varmastikin molemmin puolin hyvä päätös. Olen ollut erittäin tyytyväinen omaan kasvattajaseuraani ja hommat toimii seurassa hienosti, Venäläinen iloitsee.

– Tältä kaudelta on saanut paljon loistavia muistoja: yhdeksän maalia on yhden kauden ennätykseni liigassa, ensimmäinen A-maaottelu, ensimmäinen hattutemppu liigassa, ensimmäinen europeli ja maali sekä viime talvena vielä kuusi maalia Uusi Lahti Cupissa. Paljon hienoja juttuja on tapahtunut tällä kaudella ja toivottavasti me onnistumme cupin finaalissakin, Venäläinen sanoo.

//