Veikkausliigan mestaruutta jahtaava HJK antautui TPS:lle maalein 2-1 torstaina. Kotijoukkue sai vetoapua tuomarilta, joka vihelsi kyseenalaisen punaisen kortin ja rangaistuspotkun. Myöhemmin tuomari myönsi virheensä ja pahoitteli toimintaansa, mutta se ei HJK:ta paljon lämmitä, sillä joukkue poistui tyhjin käsin Turusta.

Helsinkiläisten vastuuvalmentaja Antti Muurinen on monissa liemissä keitetty eikä mies jää murehtimaan menneitä. Sen sijaan Muurinen etsii joukkueensa pelistä positiiviset asiat ja suuntaa katseen jo seuraavaan koitokseen.

– Peli-ilme tyydytti, eikä tämä tulos aiheuta vielä mitään muutoksia taulukossa. Siirrämme katseet nopeasti tulevaan KuPS-kotiotteluumme. Haluamme maanantaina palata voitokkaaksi, Muurinen sanoo HJK:n verkkosivuilla.

– Pelissä oli tänään pari kohtalokasta tilannetta: Pilkkutuomio ja oman pään syöttövirhe, joista TPS iski maalinsa. Muilta osin olen kuitenkin jätkien asenteeseen ja pelirutiiniin ihan tyytyväinen. Puolustus piti alivoimallakin ihan hyvin.

//