Roman Eremenko saapui keskiviikkona uudelle työpaikalleen, joka on tästä lähtien Rubin Kazan. Ja kukapa muukaan oli miestä vastassa (katso video) kuin oma isoveli, Alexei Eremenko junior, jolla on myös tuore sopimus mahtiseuran kanssa.

Junior paljasti äskettäin haastattelussa, että ensimmäinen ehdotus yhdessä pelaamisesta tuli veljeltä (lue uutinen). Roman on samoilla linjoilla, että tärkeää osaa siirrossa näytteli mahdollisuus pelata isoveljen kanssa samassa seurajoukkueessa.

– Tietenkin se on erittäin tärkeä tekijä, että saan pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa. Olemme olleet joka päivä yhteydessä, ja hänellä on vain positiivisia tunteita. Hän todella pitää Kazanista, Roman vastaa Rubin TV:n haastattelussa.

Rubin Kazan kohtaa Krasnodarin Venäjän mestaruussarjassa tulevana lauantaina. Nähdäänkö A-maajoukkuekaksikko jo silloin tositoimissa?

//