Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ei kuulunut FC Schalken kokoonpanoon lauantaisessa ottelussa Freburgia vastaan. Kärkimies sai kuitenkin sunnuntaina kunnian osallistua kamppailun ns. kolmannelle puoliajalle.

Dritte Halbzeit (Kolmas puoliaika) on saksalaisseuran ja sen fanijärjestön yhdessä järjestämä tilaisuus, jossa kannattajat pääsevät tapaamaan pelaajia ja haastattelemaan heitä. Toista kertaa tällä kaudella järjestettävän tilaisuuden vieraita sunnuntaina olivat Pukki ja Joel Matip.

– Asun vielä tällä hetkellä hotellissa, mutta etsin kyllä parhaillaan asuntoa, Pukki kertoi kannattajille tilanteestaan siviilielämän puolella.

Tuon lausuttuaan suomalainen huomasi usean fanin käden nousevan ilmaan ja huoneessa kaikui monelta suunnalta huuto:

– Voit asua meidän kanssamme. Tarjoamme sinulle huoneen!

Noin tunnin kestäneessä lämminhenkisessä rupattelutilaisuudessa oli paikan päällä 150 FC Schalken kannattajaa. He todistivat tapahtuman lopussa myös, kuinka Pukki ei aivan kyennyt voittoon Oktoberfestin hengen mukaisessa kisassa, jossa tehtävänä oli pitää täyttä oluttuppia käsi suorana edessään mahdollisimman pitkään.

Katso kuva leikkimielisestä kilpailusta tästä!

//