Hollannin A-maajoukkue valmistautuu parhaillaan Suomea vastaan pelattavaan EM-karsintaotteluun. Joukkueen runkopelaajiin lukeutuva Wesley Sneijder tietää, että edellisen viikon San Marino oli ainoastaan suupala verrattuna Huuhkajiin. Hollanti murskasi heikon San Marinon 11-0 eikä Inter Milanin tähtipelaaja oleta helppoa iltapuhdetta tiistaina.

– Suomi on eri tason vastustaja kuin San Marino. De Kuipilla meillä oli kova peli Suomea vastaan. Keskitytään nyt ensin voittamaan heidät, Sneijder sanoo De Telegraafille.

San Marinosta napattu voitto oli samalla Hollannin uusi ennätys. Maan aiemmat ennätysvoitot (9-0) olivat tulleet vuonna 1912 Suomesta ja vuonna 1972 Norjasta. Sneijder ei edes tiennyt pelin aikana, että joukkue on pelaamassa historian kirjoihin.

– En tiennyt ennätyksen olevan 9-0, mutta jossain vaiheessa sanoimme toisillemme: ”kymppi täyteen”.

//