Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin valmentaja Ralf Rangnick on eronnut tehtävästään terveydellisiin syihin vedoten.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että tarvitsen taukoa. Päätös oli minulle erittäin vaikea. Energiatasoni ei tällä hetkellä riitä ollakseni menestyksekäs ja autaakseni sekä joukkuetta että seuraa kehittymään urheilullisella saralla, Rangnick ilmoittaa FC Schalken internetsivulla.

– Rangnickin päätös ansaitsee suuren kunnioituksemme. Olemme sitä mieltä, että terveys menee aina edelle, saksalaisseuran manageri Horst Heldt sanaili.

Rangnick korvasi kuluvan vuoden maaliskuun lopussa gelsenkircheniläisten ex-luotsin Felix Magathin, joka sai potkut. Vielä keskiviikkona Rangnick lupaili Teemu Pukille ja muille avauskokoonpanon ulkopuolella oleville pelaajille mahdollisuutta nousta pelaavaan kokoonpanoon hyvillä esiintymisillä harjoituksissa.