Timo Furuholm teki historiaa illan ottelussa FC Honkaa vastaan. Furuholm niittasi kaksi maalia ja nousi yhdessä Richard Teberion kanssa turkulaisseuran menestyksekkäimmäksi tuplamaalariksi liigatasolla. Furuholm on nyt tehnyt vähintään kaksi osumaa Teberion tavoin kahdeksassa eri liigaottelussa.

Sarjakakkosena oleva Turun FC Inter jäi kuitenkin kotonaan 2-2 -tasapeliin Honkaa vastaan. Veikkausliigan maalipörssin kärkimies Furuholm osui ensimmäisellä puoliajalla Interille kahdesti ja kasvatti kauden kokonaismaalimääränsä 17. Toisella puoliajalla Tomi Petrescu laukoi Hongan 1-2 -tilanteeseen Joni Ahon kautta ja Hongan tasoitus nähtiin 89. minuutilla, kun Ilari Äijälä laukoi vaparin sisään.

HJK jyrää vastustamattomasti kohti mestaruutta, sillä se kasvatti johtonsa Veikkausliigassa jo 16 pisteeseen voitettuaan maanantain kotiottelussaan Kuopion Palloseuran 1-0. Voittomaalin viimeisteli 25. minuutilla Berat Sadik. HJK hallitsi peliä selvästi ja Alexander Ring osui toisella puoliajalla tolppaan. Mikko Vilmusen hyvä maalivahtipeli säästi KuPSin murskatappiolta.