Hakan viidesti Veikkausliigan mitaleille ja kerran mestaruuteen luotsannut Olli Huttunen julkistettiin vastikään Vaasan Palloseuran uudeksi vastuuvalmentajaksi. ”Oka” siirtyy Vaasaan kolmivuotisella kontrahdilla valkeakoskelaisseuran toimitusjohtajan paikalta.

Huttunen paljastaa SuomiFutis.com-sivustolla lauantaina julkaistavassa erikoishaastattelussa, etteivät sopimusneuvottelut VPS:n kanssa olleet helpot.

– Aluksi näytti siltä, ettei neuvotteluissa päästä sopimukseen. Siinä oli sitten muutama viikko taukoa, mutta syyskuussa sieltä otettiin uudestaan yhteyttä ja kysyttiin, että onko vielä kiinnostusta ja pääsimme yhteisymmärrykseen, Huttunen kertoo.

Vaasalaisseuran ensikontaktista yhteistyön julkistamiseen meni aikaa puolitoista kuukautta, sillä vaasalaisten tulevan valmentajan mukaan ensimmäinen yhteydenotto tuli joskus elokuun loppupuolella.

Huttunen kertoo lauantaina julkaistavassa haastattelussamme myös muun muassa tulevaisuuden visioistaan Vaasassa, omasta roolistaan Vaasassa loppukauden aikana sekä suunnittelemistaan taktiikkamuutoksista.

//