JJK saavutti tällä kaudella kolmannen sijan, jolla joukkue pääsee Euroopan kentille.

Kettupaidoilla on kuitenkin edessä pienoinen europeliongelma (lue uutinen), sillä Harjun stadion ei täytä eurokriteereitä: Harjulla ei ole riittävää määrää kuppi-istuimia. SuomiFutis.com-sivusto tarkisti seuran toimitusjohtaja Joni Vesalaiselta, kuinka isosta ongelmasta itse asiassa on kysymys.

– Kyllä me Jyväskylä edellä mennään ja meille on suuri etu pelaajahommissa olla Jyväskylässä ja ollaan aina saatu kaikki, mitä ollaan ansaittu. Tämä on nuorekas kaupunki ja me halutaan profiloitua paikkana, jossa voidaan pelata eurooppalaista jalkapalloa, Vesalainen muotoilee SuomiFutis.com-sivustolle.

Kuinka isoista rahoista puhutaan JJK:n europaikassa? Milloin ja miten Vesalainen aikoo olle yhteydessä Jyväskylän kaupunkiin? Lue Vesalaisen erikoishaastattelu tiistaina sivustoltamme!

//