Jo perinteiseksi muodostunut helmikuinen Komia-turnaus Seinäjoen Wallsport Areenalla saa melkoista lisäväriä ensi talvena, kun mukana turnauksessa on myös Mixu Paatelaisen luotsaama Huuhkajaryhmä. Varsinaisesta A-maajoukkueesta ei ole kyse, mutta nykyisiä ja tulevia Huuhkajia kentällä nähdään.

Komia-turnaus pelataan kansainvälisten pelipäivien ulkopuolella ja jo tämä asettaa tietyt rajoitukset joukkueen kokoonpanolle.

– Mukaan tulee paljon nuoria pelaajia, mutta myös jo A-maajoukkueessa esiintyneitä pelaajia. Joukkueen pelaajista varmasti 90 prosenttia tulee Suomen ja Pohjoismaitten sarjoista, Mixu valottaa.

”Erinomainen tilaisuus ajaa joukkueeseen sisään pelitapaamme”

– Tämä on meille erinomainen tilaisuus ajaa edelleen joukkueeseen sisään pelitapaamme ja samalla pääsemme nostamaan uusia pelaajia mukaan kuvioihin ja katsastamaan heitä pelitilanteessa.

Noususta Ykköseen kamppailevan SJK:n isännöimässä ja Wallsport Oy:n kanssa järjestämässä Komia-turnauksessa on ensi helmikuussa mukana aiemmilta vuosilta tuttuja joukkueita, sillä isäntäjoukkueen lisäksi mukana ovat mestari HJK, Allsvenskanin ”suomalaisjoukkueet” Djurgården ja Örebro sekä tiukasti Viron mestaruutta jälleen tavoitteleva FC Flora. Uutena nimenä turnauksessa on Huuhkajaryhmän ohella JJK.

//