FC Schalken valmentajanvaihdos sairastuneesta Ralf Rangnickista hollantilaiseen Huub Stevensiin on näyttänyt koituneen suomalaishyökkääjä Teemu Pukin harmiksi. Peliaika on ollut kortilla muutamia jämäminuutteja lukuun ottamatta, vaikka Rangnickin alaisuudessa loppuaika näyttikin jo lupaavalta.

Stevens myönsi lauantaisen Hoffenheim-voiton jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hän ei alussa saanut hyvää kuvaa Pukista.

– Olen tällä hetkellä tyytyväinen Pukin kehitykseen. Alussa en ollut tyytyväinen, mutta tilanne on muuttunut parempaan päin ja siksi hän pääsi ottelussa kentälle, hollantilaisvalmentaja virkkoi.

Irtoaako jatkossa lisää peliaikaa?


//

Suomalaiskärjelle irtosi siis ”palkintona” ottelun viisi viimeistä minuuttia, mutta ehkä trendi strattaakin nyt nousujohteiseksi.

– Viimeisen 1,5 viikon aikana hän on harjoituksissa parantanut otteitaan selvästi ja kehitys on oikeansuuntainen. Pukilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa kehittymistään, Stefens loi uskoa suomalaisen tulevaan.

Schalken seuraava sarjapeli on ensi sunnuntaina vieraissa Bundesliigassa seitsemäntenä majailevaa Hannoveria vastaan. Pukin gelsenkircheniläisjoukkue löytyy taulukosta kakkossijalta neljä pistettä Bayern Müncheniä perässä.

//