Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin seura FC Schalke 04 joutuu tulemaan seuraavien viikkojen ajan toimeen ilman ykkösvahti Ralf Fährmannia. Sunnuntaina kävi lääkäritutkimuksissa ilmi, että veskari on loukannut vasemman polvensa.

Fährmann olisi ollut seuraavasta bundesliigakamppailusta pelikiellon takia sivussa muutoinkin saatuaan lauantain tappiollisessa Kaiserslautern-pelissä punaisen kortin, mutta nyt miehen pääsy tositoimiin viivästyy entisestään.

Schalkella ei ole tällä hetkellä kokenutta veräjänvartijaa, sillä maajoukkuevahti Manual Neuer myytiin kesällä FC Bayern Müncheniin. Lauantaina Fährmannin kesken ottelun korvannut Lars Unnerstall pelasi vasta ensimmäisen pääsarjamatsinsa.

FC Schalke etsii nyt kuumeisesti uutta maalivahtia. Saksan entinen maajoukkuetorjuja Timo Hildebrand on tällä hetkellä yksi varteen otettava ehdokas.

//