Palloliitto järjestää Respect-ottelun 8. syyskuuta

Suomen Palloliitto (SPL) järjestää ensimmäisen Respect -tapahtuman lauantaina 8. syyskuuta, päivä Huuhkajien MM-karsinnan avaavan Ranska-ottelun jälkeen Olympiastadionilla. Tapahtuman mahdollinen tuotto ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohde tiedotetaan myöhemmin.

Olympiastadionilla pelataan iltapäivän aikana kaksi ottelua, joista ensimmäisessä, esiottelussa, kohtaavat Veikkausliigan Legendat ja Palloliiton Gladiaattorit. Päivän pääotteluna 2000-luvun alun A-maajoukkueen runkopelaajat kohtaavat Maailma XI:n, joka koostuu Huuhkaja-miehistön kutsumista entisistä seuratovereista. Maailma XI:tä valmentavat Roy Hodgson ja Richard Møller Nielsen. Vastustajajoukkueen kokoonpano varmistuu lähikuukausien aikana.

Respect-päivän tarkoitus on kunnioittaa A-maajoukkueuransa päättäneitä ja A-maajoukkueessa ansioituneita pelaajia testimonial -hengessä, samalla kun kotimaan pääsarjassa ansioituneet pelaajat huomioidaan koko jalkapalloperheen juhlapäivänä. Palloliiton TV-partneri, YLE, on vahvasti mukana tapahtumassa.

Suomen joukkueessa pelaavat 2000-luvun alussa Huuhkajia useimmin edustaneet pelaajat, joilla ei ole seuraotteluita samaan aikaan. Lopullinen pelaajalista vahvistuu toukokuun loppuun mennessä, samoin kuin esiottelun joukkueiden kokoonpanot.

Suomen Palloliitto on konseptoinut Respect-päivän niin, että jatkossa tapahtuman puitteissa voidaan huomioida myös muita jalkapalloperheen jäseniä. Suomen Palloliitto tiedottaa lähiaikoina otteluiden lipunmyynnistä ja syyskuun otteluiden alkamisajoista.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.