Turun Palloseuran kevätkausi sai upean kruunun, kun joukkue venyi Helsingissä pelatun Liigacupin finaalin voittoon.

Klubi tarjosi kelpo vastuksen, sillä ratkaisu saatiin vasta rangaistuspotkukisan jälkeen. Turkulaisten maalin iskenyt Juho Lähde iloitsi voitosta ja oli tyytyväinen joukkueen pelisuunnitelman toimivuuteen.

– HJK oli odotetun kova kotonaan, mutta muistettiin puolustaa nöyrästi. Klubin tasoitus totta kai harmitti, koska meidän päähän ei montaa maalia koko Liigacupissa tehty. Meilläkin oli lopussa omat paikkamme ratkaista tämä matsi jo ennen pilkkuja, Lähde kertasi kamppailua.

Turkulaisten veräjänvartija Jukka Lehtovaara näytti kamppailussa taitojaan muun muassa korjaamalla kaksi helsinkiläisten pilkkua näppeihinsä. Lähde kiitteli vahdin suurta panosta, vaikka hän itse viimeisen niitin HJK-arkkuun naulasikin.

– Jukka oli maalilla tänään ensinnäkin ihan loistava. Kun menin itse pallon taakse, niin tiesin totta kai, että tämä on tässä, jos vaan onnistun. Ajattelin ihan rauhassa minne ammun ja sinnehän se upposi.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!