JJK-pelaajat kiinnostavat ulkomailla – kolme miestä lähtökuopissa

© Kuva: Juha Tamminen
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

JJK:ssa hyvän kauden pelanneet Niko MarkkulaPatrick Poutiainen sekä Tamas Gruborovics tähyilevät siirtoa ulkomaisille pelikentille.

Jyväskyläläisseura on tarjonnut laitapelaaja Markkulalle kahden vuoden jatkosopimusta. Kuten jo aiemmin uutisoimme, vaikuttaa siltä, ettei 22-vuotias peluri kuitenkaan tartu tarjoukseen.

Markkula on yhdistetty Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Perhe-elämään liittyvät syyt vauhdittavat muuttoa länsinaapuriin.

– Hänellä on sunnuntaihin asti aikaa vastata meille. Epäilen kuitenkin, että hän on suuntaamassa muualle, toimitusjohtaja Joni Vesalainen päivittää tilannetta SuomiFutis-sivustolle.

Markkulalle on jo kartoitettu mahdollista korvaajaa.

– Pelipaikalle on lupaavia liigapelaajia haarukassa.

– Jos Markkula ei jatka, niin voi olla, että viikon sisään julkaistaan korvaaja, Vesalainen valottaa.

Poutiainen ja Gruborovics suurempiin ympyröihin?

JJK-lupaus Poutiainen, 21, ja tehomies Gruborovics janoavat suuremmille näyttämöille.

Kerroimme alkuviikosta, että Poutiainen on lähdössä marraskuun aikana testileirille Saksaan. Vesalaisen mukaan tilanne kuitenkin elää koko ajan:

– Siinä on monta vaihtoehtoa. Hollanti, Englanti, Saksa, Vesalainen luettelee.

Vahvat europelit pelanneella Poutiaisella on vuosi sopimustaan jäljellä. Jos kiinnostus konkretisoituu kauppoihin asti, JJK saa miehestä siirtokorvauksen.

28-vuotiaalla Gruborovicsilla on myös verkot vesillä useissa maissa. 12 maalia Veikkausliigassa tällä kaudella iskenyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja kiinnostaa esimerkiksi kotimaassaan Unkarissa:

– Unkari on varmasti yksi vaihtoehto. Keski-Euroopassa on lisäksi muutama maa..

Gruborovicsin sopimus JJK:n kanssa on umpeutumassa. Jos taituri ei löydä pelipaikkaa ulkomailta, hän jatkaa tiettävästi Jyväskylässä.

– Jos Tamas lähtee, keskikentän keskustaan tarvitaan yksi pelaaja, Vesalainen pyörittelee.

Jaakko Käyhkö

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS