Liverpool uskoo päässeensä laituri Raheem Sterlingin kanssa lähelle yhteisymmärrystä sopimusneuvotteluissa. Toisen nuoren englantilaislupauksen Martin Kellyn jatko Merseysidella ei sen sijaan ole niin varmaa. Asiasta kertoo Daily Mail -lehti.

Vastikään 18 vuotta täyttänyt Sterling debytoi hiljattain Englannin maajoukkueessa. Nyt mies on saamassa palkankorotuksen ja jatkoa sopimukselleen.

Nuorukaisen palveluksista ovat kiinnostuneet myös Manchester City, Arsenal ja Manchester United. Manageri Brendan Rodgers ei kuitenkaan ole huolissaan siitä, että hän menettäisi lupauksensa:

– En ole huolissani spekulaatioista, jotka liittyvät Raheemiin ja toisiin seuroihin. Tilanne (Sterlingin sopimus) tullaan ratkaisemaan pian, olen tästä varma, Rodgers kertoi lehden mukaan.

Mitä tekee Martin Kelly?

Englannin maajoukkueeseen kesän 2012 EM-turnauksessa kuulunut Martin Kelly, 22, ei ole vielä valmis tarttumaan kynään ja allekirjoittamaan sopimuspaperia.

Lehti tietää kertoa, että Kelly on kieltäytynyt Liverpoolin ensimmäisestä sopimustarjouksesta ja odottaa nyt seuran ratkaisua ennen kuin hän tekee seuraavan liikkeensä.

Kellyn sopimusta on jäljellä 18 kuukautta.