Suomifutiksen uusi siirtoennätys saatetaan nähdä lähipäivien aikana, mikäli Napoli ja Rubin Kazan pääsevät yhteisymmärrykseen Huuhkajien Roman Eremenkon arvosta.

Sovetski Sport -lehden mukaan italialainen Napoli on edelleen aktiivisesti suomalaistähden perässä. Sen sijaan Rubin Kazan on kieltäytynyt myymästä Roman Eremenkoa ranskalaiselle Monacolle.

Kuten SuomiFutis-sivusto jo uutisoi, Eremenkon siirtyminen Monacoon ei ollut mahdollista tässä siirtoikkunassa (uutinen), mutta Serie A voi tulla hyvinkin kyseeseen.

Napoli-luotsi Rafael Benitez iski silmänsä Eremenkoon viime sesongilla, kun Benitezin Chelsea kohtasi Rubinin Eurooppa-liigan puolivälierissä. Tiettävästi Eremenkon Chelsea-siirto tyssäsi seuraomistaja Roman Abramovitshiin. Benitez olisi halunnut Eremenkon Valioliiga-seuran vahvuuteen, mutta Abramovitsh iski liinat kiinni.

Sovetski Sportin mukaan Napoli ja kazanilaisseura vääntävät tällä hetkellä rahasta. Rubin haluaa Eremenkosta 15-20 miljoonaa euroa. Rubin maksoi Dinamo Kieville 13 miljoonaa Huuhkaja-pelaajasta, mikä on voimassa oleva siirtoennätys suomalaispelaajasta. Nyt tämä rekordi on painumassa historiaan.