Veikkausliigan IFK Mariehamnilla on mielenkiintoinen pelaaja näytillä, kun englantilainen Darren Purse on liittynyt joukkueen harjoitusrinkiin. Mies antaa seuralle näyttöjä kunnostaan mahdollista sopimusta varten.

36-vuotias keskuspuolustaja on urallaan pelannut 52 ottelua Valioliigassa ja toista sataa Championship-ottelua. Miehen seuroja kotimaassaan ovat olleet mm. Birmingham City ja West Bromwich. Viimeisin seura Englannissa oli nelostason Port Vale.

– Sain tarjouksen tulla näytille ja optiona liittyä seuraan loppukaudeksi. Olen täällä nyt muutaman päivän ja katsotaan miten tämä etenee, Purse kertoi IFK Mariehamnin videohaastattelussa.

– Olen tullut tänne avoimin mielin. Jos asiat eivät etene, ei se mitään ja toivotan seuralle onnea jatkoon. Odotan tätä mahdollisuutta kuitenkin todella paljon ja toivottavasti kaikki menee hyvin ja ensi viikolla selviää kuinka edetään.

Purse on itse asiassa pelannut Suomessa aiemminkin.

– Edustin Vaasan IFK:ta 17-vuotiaana kahden kuukauden aikana. Siitä on tosin aikaa jo 19-vuotta. Tunnen kuitenkin siten kulttuurin ja uskon tarvittaessa sopeutuvani tänne hyvin.