Pohjoisnorjalaisen Tromsø IL:n kapteeni Miika Koppinen pelaa torstaina paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. TIL lähtee ratkaisevaan vierasotteluun turkkilaista Besiktasia vastaan 2-1-johtoasemassa.

Norjalaisilla on siis maalin etu ennen torstain jännittävää kamppailua.

– Siitä tulee kokemuksena aivan upea. Tällaisia otteluita jalkapalloilija haluaa. Olen myös aina kuullut, että turkkilaiset ovat fanaattisia, Miika Koppinen fiilisteli Nordlysin verkkosivuilla.

Norjalaiset voittivat viime torstain kotiottelunsa siis 2-1-lukemin. Joukkue saattaa lopulta edetä lohkovaiheeseen vaikka se häviäisi Turkin illassa, sillä Besiktas on syytettynä otteluiden järjestämisestä vuonna 2011. Besiktas ja toinen turkkilaisseura Fenerbache saivat kertaalleen jo tuomiot, mutta saivat jatkaa eurotaivaltaan valitusprosessin ollessa kesken.

Paikasta Mestarien liigan lohkovaiheessa pelannut Fenerbache suljettiin turnauksesta keskiviikkona. Besiktasia koskeva päätös tulee lähipäivinä. Koppinen ei halunnut kommentoida Besiktaksen tilannetta tarkemmin, mutta kertoi mielipiteensä mikäli ratkaisu olisi turkkilaisten kannalta epäsuotuisa.

– Silloin me mielestäni saamme paikan.