Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen avausosien ”suomalaisottelu” jäi hiukan torsoksi, sillä Häckenin ja Thunin kohtaamisessa kentällä nähtiin vain Kari Arkivuo. Berat Sadik seurasi ottelu vaihtopenkiltä ja Mika Ojala ei ollut kokoonpanossa. Sadikin Thun otti vahvan otteen jatkopaikasta 2-1-vierasvoittonsa myötä.

Miika Koppinen kipparoi Tromsön niukkaan 1-0-kotivoittoon Differdangesta. Kasper Hämäläisen Lech Poznan sen sijaan kärsi 0-1-tappion Zalgiriksen vieraana Vilnassa. Hämäläinen kuittasi tililleen varoituksen.

Edelliskierroksella mahtavan nousun kotiottelussaan tehnyt Jens Portinin Gefle kärsi Qarabagin vieraan harmittavan 0-1-tappion viime hetken takaiskun myötä. Portin urakoi täyden 90-minuuttisen Gefle-puolustuksessa.

Roman Eremenko oli viikonlopun tapaan sivussa Rubin Kazanin kokoonpanosta kazanilaisten hakiessa 2-1-vierasvoiton Randersista.

Markus Halstin Malmö pelaa myöhäisottelussa Swansean vieraana.