Ilves ja Jaakko Rantanen ovat tehneet 1+1-kautisen sopimuksen. Rantanen pelasi jo viime kaudesta vakuuttaen tamperalaisseuran puolustuksessa.

23-vuotias Rantanen on Ilveksen valmentajan Mika Malisen mukaan monikäyttöinen mies.

– Jaska on monipuolinen pelaaja, jonka voi heittää lähes mille pelipaikalle tahansa. Viime kaudella Jaska pääsi paljon pelaamaan puolustuksessa kokeneiden kavereiden kanssa. Nyt odotan nuorelta mieheltä johtajuutta alakertaan, Malinen kehuu seuran verkkosivuilla.

Rantanen itse haaveilee noususta Veikkausliigaan.

– Todella tyytyväinen olen sopimuksen syntyyn ja mukava päästä taas joukkueen kanssa treenaamaan. Viime kaudesta jäi meille sopivasti parannettavaa ja tähtäimenä on tietysti taistella tällä kaudella noususta ihan tosissaan kauden loppuun asti, Rantanen sanoo.

– Itse tavoitteena on oikeastaan jatkaa siitä mihin edellinen kausi jäi eli vakiinnuttaa oma paikka avauskokoonpanossa ja pystyä nostamaan oman pelaamisen tasoa ja ylläpitää tasaisuutta pelaamisessa sekä tietysti tuikata edes yksi maali kun viime vuonna jäi tekemättä. Eli loistavat fiilikset ja odotan ensi kaudella vähän enemmän ihan koko joukkueelta, pelaaja lisää.