Suomalaishyökkääjä näytillä Norjan liigaseurassa – kiinnostusta myös Skotlannista!

© Kuva: Kai Lintinen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomalaishyökkääjä Roope Riski, 22, on Norjan pääsarjaseura Aalesundin harjoitusvahvuudessa.

TPS:ssä viime kauden pelannut ja seitsemän liigamaalia iskenyt hyökkääjä esiintyi hyvin työttömien jalkapallolijoiden turnauksessa Oslossa aiemmin tammikuussa, mikä lienee poikinut tämän mahdollisuuden.

– Haluamme katsoa Roopea tarkemmin. Hän on hyökkääjä, joka voi pelata keskellä tai laidoissa. Hän harjoittelee kanssamme tämän viikon. Katsotaan miten sujuu ja johtaako se mihinkään, Aalesundin ruotsalainen päävalmentaja Jan Jönsson kertoi paikalliselle Aftenpostenille.

Riski paljasti lehdelle, että mies haluttiin näytille myös Skotlantiin.

– Se oli Skotlannin pääsarjaseura, joka osoitti kiinnostusta. Halusin kuitenkin tulla tänne ensin, koska katsoin tämän mahdollisuuden paremmaksi minulle.

Aalesundissa pelaa entuudestaan jo yksi suomalaispelaaja, kun Sakari Mattila siirtyi Veikkausliiga-kauden päätteksi seuraan HJK:sta.

Roopen vanhempi veli Riku Riski edustaa Norjan liigan suurseuraa Rosenborgia, mihin hän siirtyi pääsarjasta pudonneesta Hönefossista aiemmin talvella.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliHollannin maajoukkueluotsi hylkäsi Tottenhamin tarjouksen: ”Valioliiga kiinnostaa kuitenkin tulevaisuudessa”
Seuraava artikkeliEuroopan paras maalintekijä -titteli kolmen kauppa