Manchester United tekemässä huikeaa sponsoridiilien maailmanennätystä

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

David Moyesin alaisuuteen täksi kaudeksi siirtynyt Manchester United pelaa surkeinta kauttaan miesmuistiin. Mestaruus on karannut sen ulottumattomiin jo ajat sitten ja suurella todennäköisyydellä myös paikka ensi kauden Mestarien liigassa jää ryhmältä haaveeksi.

Talouspuolella ”Punaisilla Paholaisilla” kuitenkin kulkee. Brittiläisen Daily Mailin mukaan seura on aikeissa solmia huikean maailmanennätyssopimuksen varustevalmistajansa Niken kanssa.

Kymmenen vuoden sopimuksen on määrä tuoda Manchester Unitedin kassaan huikeat 72 miljoonaa euroa vuodessa. Kokonaisuudessaan 720 miljoonan arvoinen diili on heittämällä maailman suurin jalkapalloseuran koskaan tekemä.

Sopimus on lähes kaksi kertaa suurempi, kuin nykyisellä ennätyksenhaltijalla Real Madridilla on Adidaksen kanssa. Real saa Adidakselta vuosittain 37 miljoonaa euroa. Arvonnnousu Unitedin edelliseen Nike-diiliin on massiivinen, sillä nykyinen sopimus tuottaa manchesterilaisille noin 28 miljoonaa euroa vuodessa.

Nike on toiminut Manchester Unitedin varustevalmistajana viimeisten 13 vuoden ajan. Se ei ole kuitenkaan ainoa merkittävä sponsoritulojen lähde, sillä ensi kaudella Unitedin paidoissa on myös Chevroletin logo. Chevrolet maksaa ManU:lle vuosittain 42 miljoonaa euroa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!