JIPPO on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Joukkueeseen liittyvät Jonni Heikkinen, 27, sekä keskikenttäpelaaja Juan Lopez, 26.

Heikkisen sopimus on voimassa kesäkuun alkuun ja Lopezin heinäkuun loppuun loppuun saakka. Heikkinen on pelannut Joensuussa jo aiemmin kausilla 2008-2011.

– Jonni on tervetullut lisä puolustuslinjaan. Vaikka Jonni on Kuopiosta lähtöisin, on hän silti jippolainen henkeen ja vereen. Mukavaa, että saimme Jonnin takaisin joukkueeseen, päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi seuran verkkosivuilla.

Espanjalainen Lopez on viettänyt talven Kuopiossa ja harjoitellut ja pelannut Kakkosen SC KuFu-98:n mukana.

– Lopezin myötä saamme vahvistusta keskikentän keskustaan. Hän on vielä fyysisesti hieman huonossa kunnossa, mutta kun saamme sen puolen kuntoon, hänestä tulee olemaan meille vielä iso apu, Lähderinne miettii.

JIPPO:lla on koossa nyt 19 pelaajasopimusta.