Viikonloppuna Veikkausliiga-debyyttinsä HJK-paidassa tehnyt Alex Lehtinen on valittu Sveitsin alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka kohtaa keskiviikkona Novarassa pelattavassa maaottelussa Italian. Lehtinen kertoi asiasta omalla Twitter-tilillään:

Vasemman laitapuolustajan paikalla häärivä 18-vuotias Lehtinen on edustanut maajoukkuetasolla Suomea säännöllisesti eri ikäkausimaajoukkueissa. Häneltä löytyy kuitenkin myös Sveitsin kansalaisuus. Edellisen kerran Lehtinen edusti Suomea 1.-3.4. pelatussa kaksoismaaottelussa Puolaa vastaan. Hän toimi otteluissa Suomen kapteenina.

Alex Lehtisen isä Kalle Lehtinen pelasi omalla urallaan Veikkausliigassa 247 ottelua Kuusysin sekä neljän eri helsinkiläisjoukkueen paidassa. Hän esiintyi myös poikien ja nuorten maajoukkueessa 23 kertaa, mutta ei noussut aikuisten tasolla maajoukkueeseen. Peliuralta jäi aikakirjoihin 77 liigamaalin lisäksi kolme suomenmestaruutta ja kaksi cup-voittoa.

Kalle Lehtinen pelasi urallaan myös yhden kauden Sveitsissä. Kausi 1989-1990 vierähti Locarnon joukkueessa.

Sveitsin jalkapalloliiton virallisilta kotisivuilta ei tietoa Alex Lehtisen maajoukkuevalinnasta toistaiseksi löydy.