Takavuosien valioliigahyökkääjä Marlon King on saanut 18 kuukauden vankilatuomion liikenteen vaarantamisesta. Samalla miehelle langetettiin kolmen vuoden ajokielto.

King kolaroi autollaan Nottinghamshiressa huhtikuussa 2013. Yhdeltä kolarin osapuolelta murtui kolarissa kyynärvarsi. King söi ajaessaan jäätelöä, kun kolmen auton ketjukolari tapahtui.

– En pidä tapaustasi impulsiivisena tai typeränä käytöksenä. Se oli aggressivista ja ylimielistä, tuomion langettanut Paul Mann totesi oikeusistunnon loppulausunnossaan Sky Newsin mukaan.

Vankilatuomio ei suinkaan ole Kingin ensimmäinen. Vuonna 2002 hän sai 18 kuukauden tuomion varastetun urheiluauton hallussapidosta. Vuonna 2008 oli jälleen edessä puolentoista vuoden tuomio, tällä kertaa seksuaalisesta ja väkivaltaisesta päällekarkauksesta.

Kaikkiaan King on saanut 14 eri syytettä vuodesta 1997 lähtien. Häntä on epäilty myös varkaudesta, vahingonteosta, huijauksesta, ylinopeudesta, rattijuopumuksesta ja naisiin kohdistuvasta päällekarkauksesta.

34-vuotias King on pelannut ammatikseen Englannin eri sarjatasoilla kymmenessä eri joukkueessa. Valioliigaa hän on pelannut Watfordin, Wiganin, Hullin ja Middlesbrougin peliasussa. Kolarin sattuessa King edusti Birminghamia ja viimeksi hän pelasi League Onessa Sheffield Unitedin joukkueessa.

King on pelannut myös 23 maaottelua Jamaikan maajoukkueessa. Näissä hän teki 12 maalia.