KuPS-kapteeni Miikka Ilo: ”Ei muita selkeitä tavoitteita kuin voitot!”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura vierailee lauantaina Seinäjoella. Liigan kakkonen ja nelonen siis kohtaavat ottelussa, jossa ratkotaan mitalien suhteen hyvin merkittävien pisteiden kohtalo.

KuPS-kapteeni Miikka Ilo kertoo HuippuFutis-sivuston piinapenkki-erikoishaastattelussa, etteivät savolaiset paljoa tuijottele sarjataulukkoa.

– Kun ”Rapa” (päävalmentaja Marko Rajamäki) tuli (2.5., toim. huom.), niin vaikean alun jälkeen tavoitteena oli, että nousisimme nopeasti keskikastiin, ja että emme olisi putoamispelon keskellä. Nyt olemme reilusti keskikastissa. Ei meillä ole mitään selkeää tavoitetta, mutta on selvää, että lähdemme voittamaan kaikki otteluita, kertoo Ilo.

KuPS on ennen SJK-koitosta kolmen ottelun pisteputkessa. Seura teki juuri loppukaudeksi ja tuleviksikin sesongeiksi sopimuksen Suomen oloihin hyvän hyökkääjän Juha Hakolan kanssa.

– Juha tuo paljon vaarallisuutta hyökkäyspäähän. Viimeksi, kun hän oli meillä, hän teki lyhyessä ajassa paljon maaleja ja antoi maalisyöttöjä. Yksilötasolla hän tuo ratkaisuvoimaa. Joukkueessa on hänelle tuttuja jätkiä, joten hänenkin on helppo tulla, kertaa Ilo HuippuFutis-sivustolla.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta